Thermana Laško

Thermana Laško

Policijski sindikat Slovenije je sklenil pogodbo o sodelovanju z podjetjem Thermana d.d., katero članim Policijskega sindikata Slovenije pri koriščenju storitev v hotelu Zdravilišče Laško in hotelu Thermana Park Laško do 31.12.2019 nudi naslednje ugodnosti:

  • 20% popust na naslednje storitve:

- bazen,

- bazen + savna

Izključene so večerne akcijske ponudbe.

  • 10% popust na naslednje storitve:

- wellness storitve,

- fizioterapevtske storitve

Popusti ne veljajo ob vikendih, v času praznikov in vseh šolskih počitnic.

Člani Policijskega sindikata Slovenije lahko koristijo ugodnosti na podlagi predložitve veljavnega osebnega dokumenta,kartice Thermana cluba in članske izkaznice. Člani PSS se ob prvem prihodu v Thermano (prvem koriščenju ugodnosti) identificirajo s člansko izkaznico, na podlagi katere pridobijo kartico Thermana cluba (Modra kartica je brezplačna). 

Popusti, ki veljajo s članstvom v Thermana clubu z Modro kartico se izključujejo z zgoraj navedenimi popusti, ki jih želi član koristiti, kadar se izkaže tudi s člansko izkaznico kupca. V tem primeru zbira samo bonitetne točke. Z izbrano člansko kartico Thermana cluba pa lahko uveljavlja članski popust iz Thermana cluba pa lahko uveljavlja članski popust iz Thermana cluba za vse ostale storitve prodajalca, ki niso predmet te pogodbe. Pogodbeni popusti veljajo na dan koriščenja storitve. Popusti se ne seštevajo z ostalimi popusti, ki jih nudi prodajalec.