Avtokamp Runke

Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke
Avtokamp Runke

Avtokamp Runke: počitniška prikolica za 5 oseb 

V avtokampu Runke, ki je od naselja Premantura oddaljen cca. 1 km  (Pula 10 km), ima OPS Ljubljana v zakupu  počitniško prikolico, postavljeno na urejeni parceli. Prikolica lahko sprejme 5 oseb (zakonska postelja ter pograd; dodatno ležišče se lahko naredi iz sedežne garniture). Pred prikolico je postavljen predšotor, v njem pa dodatni hladilnik, popolnoma opremljena kuhinja, sedežna garnitura ter plinski žar. V prikolici je tudi prenosna klimatska naprava.

Domače živali niso dovoljene! 

Obveščamo, da je v počitniških objektih OPS Ljubljana za vse člane Policijskega sindikata Slovenije v sezoni 2021 še nekaj prostih terminov:

POSEZONA:

 • čet., 9. 9. – čet., 16. 9. 2021 - cena je 25,00 €/nočitev
 • ned., 19. 9. - pet., 24. 9. 2021 – cena je 25,00 €/nočitev

  Počitniški objekti se v SEZONI oddajo za 7 noči (izmena ob nedeljah), v ostalih terminih pa za najmanj 3 nočitve. 
  V ceno je vštet najem počitniškega objekta z vso potrebno opremo za prijetno preživljanje dopusta, razen posteljnine in brisač, kar prinesete s seboj – na recepciji avtokampa plačate samo še turistično takso.

  Interesenti naj razpoložljivost termina preverijo pri članu Izvršnega odbora OPS Ljubljana, Klemnu Bahovec, tel. 041-787-489 (upoštevane bodo prijave po načelu »kdor bo prej«). Po telefonski potrditvi oz. rezervaciji pa je potrebno na e-mail: bezigrad@ops-ljubljana.si poslati še prijavnico - obrazec za prijavo v prilogi.
  Koristnik objekta mora akontacijo plačila (20% celotne cene) plačati takoj po prejetem obvestilu, preostali znesek pa najkasneje 21 dni pred uporabo objekta na transakcijski račun OPS Ljubljana, št. SI56-0201-0001-6486-086.

  Datoteke