Počitnice

Policijski sindikat Slovenije že od leta 2007 svojim članicam in članom nudi možnost koriščenja počitniških kapacitet po izjemno ugodnih cenah. Vsako leto se trudimo našo ponudbo še nadgraditi. Počitniške objekte redno vzdržujemo in vedno znova iščemo nove možnosti in rešitve za dvig kakovosti ponudbe in zadovoljstva naših članov. Na počitniškem področju lahko svojim članicam in članom v najem ponudimo:

Počitniške objekte je mogoče najeti čez vso leto, saj so prilagojeni za uporabo tako v vročih poletnih dneh, kot v mrzlih zimskih mesecih. 

Na spletni strani si lahko informativno pogledate tudi ažurirani koledar zasedenosti in koledar podanih povpraševanj.

Rezervacija poteka izključno preko elektronskega naslova info@pss-slo.org , informacije pa so na voljo preko pooblaščenega predstavnika Policijskega sindikata Slovenije, na mobilni telefon 031 666 475 (Klemen Udovč).

Potrditev rezervacije je mogoča izključno s potrditvijo termina na elektronskem naslovu info@pss-slo.org na način, da se pošlje tudi izpolnjena prijavnica. Dokončna rezervacija (zasedenost termina) bo opravljena, ko bomo na navedena elektronska naslova prejeli potrdilo o plačilu akontacije najema želenega objekta. Morebitni preklic rezervacije je mogoč v skladu s pravili najema posameznega objekta!

Objekti se bodo oddajali izključno po »hitrosti prijave«, torej do zasedenosti razpoložljivih kapacitet. Sistem je enostaven in pregleden, do dvomov v pristransko delitev terminov ne more prihajati. V vsakem trenutku je namreč mogoče ugotoviti čas prijave in čas plačila rezervacije posameznika in tako razjasniti vsakršne morebitne dvome.

Na koledarju zasedenosti počitniških objektov, si lahko ogledate trenutno zasedenost objektov:

Na podstraneh si poglejte ponudbo:

Dobrodošli!

Policijski sindikat Slovenije