Solidarnostna pomoč

Policijski sindikat Slovenije zagotavlja svojim članom solidarnostno pomoč v skladu s pravilnikom o skladu za solidarnostno pomoč PSS, kot tudi višjo solidarnostno pomoč delodajalca na podlagi določb Aneksa h KPND.

Solidarnostna pomoč PSS

Na spletni strani  Policijskega sindikata Slovenije lahko vsak član preko obrazca sam opravi informativni izračun in ugotovi ali je upravičen do dodelitve solidarnostne pomoči. Seveda je mogoče solidarnostno pomoč članu dodeliti tudi iz drugih razlogov, ki so zajeti v pravilniku. Vrsta in višina solidarnostne pomoči je določena v 6. in 7. členu pravilnika. V preteklosti je PSS pomagal članom tudi v primeru poplav in ob drugih elementarnih nesrečah.

Posebno opozorilo:

Vlogo za solidarnostno pomoč v elektronski obliki s pomočjo sindikalnega zaupnika član na podlagi Pravilnika o solidarnostni pomoči PSS naslovi na svoj OPS. OPS vlogo za solidarnostno pomoč, mnenje OPS in priloge s katerimi je vloga popolna v elektronski obliki posreduje Izvršnemu odboru PSS, izključno na elektronski naslov info@pss-slo.org. OPS zagotovi, da je vloga popolna in k vlogi poda mnenje.

Dokumentacija:

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja