Pravna pomoč

ARAG120x120Vsi člani Policijskega sindikata Slovenije imajo zagotovljen najvišji standard brezplačne pravne pomoči. Policijski sindikat Slovenije je v letu 2012 pristopil v kolektivno zavarovanje pravne zaščite pri specializirani zavarovalni družbi ARAG, ki  je eden izmed največjih ponudnikov zavarovanj pravne zaščite na svetu. Člani so zavarovani tako v službenem kot v zasebnem času na območju Republike Slovenije in EU.

 

 

skleniARAGK 066 – Zavarovanje je sklenjeno pod posebnimi pogoji, kot dodatno zavarovanje pravne zaščite k zavarovanju, ki ga je sklenil Policijski sindikat Slovenije – PSS za svoje člane. Veljavnost tega zavarovanja je omejena s članstvom zavarovalca dodatnega zavarovanja v PSS. V primeru, da zavarovalcu članstvo v PSS preneha, je dolžan v skladu s 13. členom Splošnih pogojev za zavarovanje pravne zaščite (SPPZ) o tem obvestiti zavarovatelja – ARAG. S prenehanjem članstva v PSS preneha zavarovalno varstvo po dodatnem zavarovanju pravne zaščite v smislu 2. in 3. člena SPPZ.

Dokumentacija:

 

V vseh ostalih primerih, ki izhajajo iz obdobja, ko zavarovanje še ni bilo sklenjeno, pa v Policijskem sindikatu Slovenije vloge članov za brezplačno pravno pomoč obravnavamo individualno in v skladu s Pravilnikom.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja