AVTOKAMP VALKANELA – OBVESTILO O PROSTEM TERMINU

Vse člane PSS obveščamo, da je v avtokampu Valkanela (Vrsar) zaradi podaljšanja sezone avtokampa možen najem mobilne hiške še v terminu:   

  • ned., 1. 10. – čet., 12. 10. 2017 – cena je 35,00 €/noč

Počitniški objekt se odda za najmanj 3 nočitve – več si lahko pogledate na internetni strani PSS: http://pss-slo.org/?page_id=233

V ceno je vštet najem počitniškega objekta z vso potrebno opremo za prijetno preživljanje dopusta, razen posteljnine in brisač, kar prinesete s seboj – na recepciji avtokampa plačate samo še turistično takso – več si lahko pogledate na internetni strani PSS: http://pss-slo.org/?page_id=233

Interesenti naj razpoložljivost termina preverijo pri predsedniku OPS Ljubljana, Igorju Ručigaju na tel.      041-592-654 (upoštevane bodo prijave po načelu »kdor bo prej«). Po telefonski potrditvi oz. rezervaciji pa je potrebno na e-mail: ops.ljubljana@gmail.com  poslati še prijavnico – obrazec za prijavo v prilogi.

Koristnik objekta mora akontacijo plačila (20% celotne cene) plačati takoj po prejetem obvestilu, preostali znesek pa najkasneje 21 dni pred uporabo objekta na transakcijski račun OPS Ljubljana, št. SI56-0201-0001-6486-086.

S sindikalnimi pozdravi!

     Igor Ručigaj

      predsednik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja